Tender Blue

Live, lounge, easy listening music.

Algemene informatie

Alle prijzen zijn op aanvraag. U kunt een e-mailbericht sturen met uw wensen, even bellen of het contactformulier invullen.

Iedere opdracht is inclusief: een uitstekende, eigen geluidsinstallatie met een capaciteit tot 200 mensen. Wanneer de locatie groter is, wordt er tegen een meerprijs een installatie met technicus ingehuurd. Tevens kunnen wij zorgen voor een professionele lichtinstallatie. 

De muzikanten van Tender Blue komen correct en representatief voor de dag.

De band is te boeken vanaf 2 muzikanten tot en met 8 personen en speelt op verzoek een dansbare set als feestelijke afsluiting van uw evenement. Tevens is de band  te combineren met een deejay.

Wanneer u geïnteresseerd bent geraakt, raden wij u aan contact met ons op te nemen om het een en ander te overleggen.

 Bedrijfsopdrachten

 U kunt Tender Blue inhuren voor diverse bedrijfs - en businessevents zoals feesten, recepties, diners, diners dansant, brunches, seminars, workshops, presentaties, trainingen, bedrijfsborrels, meetingen, b2b beurzen en bijeenkomsten, exposities, enzovoorts.

Tender Blue is de gehele week te boeken. Op maandag tot en met woensdag bieden wij echter in overleg een interessante korting aan.

 Privé opdrachten

 Misschien viert u uw bruiloft op een bijzondere locatie en zoekt u de muzikale omlijsting die het verdient. 

Misschien wilt u tijdens de receptie en/of het diner gepaste muziek voordat de dj 's avonds de beats uit de boxen laat blazen.

Misschien wilt u uw verjaardag uitbundig vieren en op een aanvaardbaar geluidsniveau bij kunnen praten met uw gasten.

Herkent u hier iets in? Neem dan contact met ons op voor het boeken van de band.

 Openbare opdrachten

Tender Blue speelt graag tijdens een openbaar optreden in een café, op een festival, bij een expositie in een galerie, voor een entertainment- of boekingsbureau, op een zomers terras of in een hotel of restaurant. 

Ook hier verzoeken we u contact op te nemen met Roos Giljamse of Robin Zuidam of het contactformulier in te vullen voor het boeken van de band.